Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

شرکت هوایی "سرگی برین" بنیان‌گذار شرکت گوگل موسوم به "LTA" در تلاش است تا با به پرواز درآوردن بزرگترین "کشتی هوایی"(airship) سوخت هیدروژنی دنیا ضمن حمل و نقل انبوهی از مسافران در سراسر دنیا به جنگ آلودگی هوا نیز برود.

به گزارش تین نیوز به نقل از آی‌ای، به نظر می‌رسد که شرکت هوایی "سرگی برین" بنیان‌گذار گوگل قصد دارد رکورد پیل هیدروژنی را بشکند و کشتی‌های هوایی عظیمی را به پرواز درآورد که به عنوان یک انقلاب در صنعت حمل و نقل هوایی محسوب خواهند شد و قادر به عبور از اقیانوس‌ها به روشی سازگار با محیط زیست خواهند بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاکنون بزرگترین پیل سوختی هیدروژنی که قادر به پرواز بوده است، یک سیستم ۰.۲۵ مگاواتی بوده که در قالب هواپیمای مسافربری شرکت "زیروآویا"(ZeroAvia) به پرواز درآمده است و حالا "سرگی برین" می‌خواهد به ساخت یک سفینه با پیشرانه ۱.۵ مگاوات اقدام کند.

بنابراین قبل از ایجاد یک سیستم پرنده ۱.۵ مگاواتی، چند مانع وجود دارد. با این حال این شرکت در مسیر صحیح قرار دارد. اولین نمونه اولیه این شرکت موسوم به "Pathfinder ۱" قرار است اواخر سال جاری به لطف باتری‌ها به هوا بلند شود. این کشتی هوایی به لطف ۱۲ موتور الکتریکی خود می‌تواند تا ۱۴ مسافر را حمل کند.

دکتر "جوزف کالو" از مرکز هوافضای آلمان(DLR) که در حال ساخت یک پیل سوختی ۱.۵ مگاواتی برای تأمین انرژی یک هواپیمای ۶۰ نفره است، استفاده از هیدروژن برای تأمین انرژی کشتی‌های هوایی را بسیار منطقی می‌داند. وی توضیح می‌دهد که کشتی‌های هوایی با بهره‌گیری از پیل‌های سوختی هیدروژنی حتی بازده بیشتری هم خواهند داشت.

چشم انداز شرکت "LTA" برای سفینه‌های هوایی خود تکمیل و سرعت بخشیدن به اقدامات بشردوستانه و واکنش در برابر بلایای طبیعی به ویژه در مناطق دور افتاده است که به دلیل محدود بودن یا نبود زیرساخت‌های لازم به راحتی با هواپیما و قایق و کشتی قابل دسترس نیستند و از آنجا که سفینه‌های هیدروژنی مانند هواپیماها و قایق‌ها به باند فرود یا بندر نیازی ندارند، به راحتی می‌توانند در مناطقی که چنین زیرساختی ندارند مستقر شوند.

علاوه بر این، این سفینه‌های هوایی انتشار صفر کربن دارند و به طور قابل توجهی باعث کاهش اثر کربن در صنعت هواپیمایی می‌شوند.

هنوز هیچ تاریخی مشخص نشده است که چه زمانی می‌توانیم نمونه اولیه چنین سفینه‌هایی را ببینیم، اما باز هم خبر خوبی است که شرکت‌ها برای رسیدن به این اهداف تلاش می‌کنند.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: کشتی هوایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۴۸۱۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رکورد شاخص‌های آب و هوایی جهان ۲۰۲۳ شکسته شد

به گزارش خبرگزاری مهر، احد وظیفه نماینده رسمی سازمان هواشناسی کشور، گفت: دگرگونی‌های بی سابقه در زمین در حال وقوع است. محتوای گرمای اقیانوس‌ها و سطح دریاها به بالاترین حد مشاهده شده رسیده و وسعت یخچال‌های قطب جنوب نیز به کمترین حد مشاهده شده تا کنون رسیده است

وی با بیان اینکه بحران آب و هوا بزرگترین چالش بشریت است، ادامه داد: گرمای شدید، سیل، خشکسالی، آتش سوزی جنگل‌ها و طوفان‌های حاره‌ای ویرانی‌های زیادی به بار آورده و سبب بروز خسارت‌های اقتصادی و اجتماعی هنگفتی شده است.

نماینده رسمی سازمان هواشناسی کشور در تدوین گزارش اقلیمی سال ۲۰۲۳ قاره آسیا تصریح کرد: سازمان جهانی هواشناسی با هدف افزایش آگاهی بخشی آحاد جامعه نسبت به تغییرات در حال وقوع روی زمین، یک گزارش سالانه اقلیمی با مشارکت سازمان‌های هواشناسی سراسر جهان تهیه و تدوین می‌کند که بخشی از گزارش امسال با مشارکت سازمان هواشناسی ایران تدوین شده است.

وظیفه خاطرنشان کرد: بخشی از این گزارش به تغییرات گسترده در پارامترهای اقلیمی ایران به ویژه در حوزه بارش و دما اشاره شده است که پیامدهای زیادی داشته است. با توجه به اینکه غلظت گازهای گلخانه‌ای همچنان در حال افزایش، باید منتظر تکرار رویدادهای شدید آب و هوایی در اکثر مناطق جهان و ایران بود.

نماینده رسمی سازمان هواشناسی کشور در پایان عنوان کرد: سازمان هواشناسی و آب و هواشناسی کشورها برای مقابله با وسعت و بزرگی این چالش همکاری‌های خود با جامعه بین‌المللی را افزایش دادند.

کد خبر 6097913 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • عملیات پیچیده حمله به H۳ هنوز در جهان تدریس می‌شود
  • بیست و هشتمین نمایشگاه نفت تا دقایقی دیگر آغاز به کار میکند
  • بزرگترین هنرستان جوار صنعت کشور در استان مرکزی ایجاد شده است
  • ساخت پیشرفته‌ترین سلاح‌ و سامانه‌های کشف و شناسایی در پدافند
  • شوک به کشتی جهان؛ احتمال بازگشت تیلور و محرومیت بروکس
  • جریمه ۷۹ میلیون دلاری شرکت هواپیمایی به خاطر فروش بلیط
  • رویدادهای شدید آب و هوایی در ایران و جهان تکرار می‌شود
  • خبر وحشتناک از وضع آب و هوایی زمین در سالی که گذشت
  • رکورد شاخص‌های آب و هوایی جهان در سال ۲۰۲۳ شکسته شد
  • رکورد شاخص‌های آب و هوایی جهان ۲۰۲۳ شکسته شد