Web Analytics Made Easy - Statcounter

دار مدال برنز کشتی فرنگی قهرمانی جهان گفت: بزرگترین آرزوی کشتی‌گیری مانند من حضور در المپیک و رفتن روی سکو است؛ این تنها هدف من است!

خبرگزاری میزان-  آدلان آکیف، فرنگی‌کار مطرح کشتی روسیه در وزن ۸۲ کیلوگرم کشتی فرنگی مسابقات قهرمانی جهان ۲۰۲۱ اسلو شرکت کرد. او در مسابقه‌های اول و دوم آرمیناس لیگنوگاریس از لیتوانی و هاناس واگنر از آلمان را شکست داد، اما در نیمه نهایی به رفیق حسینوف از آذربایجان باخت و به دیدار رده‌بندی رفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در دیدار رده‌بندی الکس بیوربرگ کسیدیس از سوئد را شکست داد و مدال برنز را بدست آورد.

در مسابقات کشتی قهرمانی اروپا ۲۰۱۷ که در نووی ساد، صربستان برگزار شد، او یکی از مدال‌های برنز وزن ۸۰ کیلوگرم را به دست آورد. وی در مسابقه مدال برنز خود دانیل الکساندروف از بلغارستان را شکست داد.

آکیف در مارس ۲۰۲۱، مدال طلای وزن ۸۲ کیلوگرم را در مسابقات قهرمانی اروپا در ورشو لهستان از آن خود کرد.

گفت‌وگوی خبرگزاری میزان با آدلان آکیف را در زیر بخوانید:

*از شرایط تمرین خود بگویید.

در محیط آموزشی ما در همه سطوح ورزشکاران زیادی وجود دارد و قوی‌ترین مدرسه کشتی جهان را داریم. فرایند آموزش ما قوی‌ترین است و بهترین متخصصان با ما هستند. من هم تمریناتم را بی وقفه پیگیری می‌کنم تا بتوانم به آمادگی و هارمونی لازم برای رسیدن به فرم آمادگی خوبی که می‌خواهم، برسم. در وزن من مدعیان فراوانی هستند که باید به خوبی تمرین کنم.

*اهداف شما برای موفقیت در سال آینده چیست؟

هدف من این است که خوب تمرین کنم چون می‌خواهم به یک وزن بالاتر که المپیکی است بروم تا بتوانم در وزن ۸۷ کیلوگرم در مسابقات قهرمان اروپا و همچنین قهرمانی جهان طلا بگیرم. من امسال در جهانی اسلو سوم شدم و می‌خواهم در سال آینده مدالم رنگ بهتری داشته باشد.

 

 

*شما مدال برنز قهرمان جهان را کسب کردید. شرایط در آینده چگونه پیش خواهد رفت؟

در آینده شرایط به گونه‌ای می‌شود که ابتدا بتوانم به وزن المپیکی برسم و پس از آن با تلاش و تمرینات مضاعف و مستمر جواز حضور در مسابقات قهرمانی اروپا و جهان را دریافت کنم. البته کشتی فقط فرم بدنی نیست. زیرا شما به مهارت‌های ورزشی و آمادگی بدنی هم نیاز دارید.

*نظر شما در مورد ورزشکاران ایرانی چیست؟ به کدام کشتی‌گیران ایرانی علاقه دارید؟

کشتی‌گیران ایرانی جزو قوی‌ترین‌های جهان هستند. اکنون هم شنیدم سعید عبدولی در وزن ۸۷ کیلوگرم حضور دارد. الان فکر می‌کنم به زودی با او ملاقات خواهیم کرد تا ببینیم پس از آن چگونه باید برای مبارزه با او تصمیم‌گیری کنیم. نماینده ایران که به مدال برنز در مسابقات جهانی اسلو در وزن وزن ۸۲ کیلوگرم رسید (پژمان پشتام) کشتی‌گیر شایسته‌ای است. اولین بار او را در مسابقات جهانی دیدم، او یک کشتی‌گیر جوان است و هنوز همه چیز را پیش رو دارد تا بتواند به موفقیت‌های بیشتری در آینده برسد.

 

*مربی روسیه گفت سال آینده بهترین نفرات را دور هم جمع می‌کند، فکر می‌کنی باید چه کار کنی تا در تیم باشی؟

مربی همه چیز را درست گفته است، زیرا برای حضور در تیم باید در وزنم شماره یک باشم! هیچ کسی را دست کم نگیرم و باید خودِ خودم باشم تا بتوانم در ترکیب تیم ملی باشم. ما امسال در اسلو خوب بودیم و باید بیشتر و بیشتر تلاش کنیم تا بتوانیم در جهانی سال ۲۰۲۲ به نتایج خوب برسیم.

بزرگترین هدفت چه چیزی است؟

بزرگترین آرزوی یک کشتی‌گیری مانند من این است در المپیک باشم و روی سکو بروم، این تنها هدف من است!

بیشتر بخوانید: پشت پرده تغییر تابعیت کشتی‌گیر ملی‌پوش/ سرمایه‌هایی که مُفت از دست می‌روند!

انتهای پیام/

برچسب ها: کشتی فرنگی کشتی آزاد ادلان آکی یف ادلان آکیف آدلان آکیف

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کشتی فرنگی کشتی فرنگی کشتی آزاد مدال برنز قوی ترین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۷۸۹۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سپهرزاد: کسب سهمیه ارزنده و انتظار مدال از دوومیدانی کاران در المپیک نامتناسب است

هادی سپهرزاد در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، در مورد شرایط ملی‌پوشان دوومیدانی برای کسب سهمیه المپیک ۲۰۲۴ پاریس اظهار کرد: در تورنمنت‌های انتخابی رکورد‌ها با ارزش‌تر از مدال‌ها هستند. کسب قهرمانی یا مدال‌آوری زیباست ولی اگر رکورد‌هایی ثبت شود که امتیاز آن به کسب سهمیه کمک کند، اهمیت بیشتری دارد. ملی‌پوشانی که شانس کسب سهمیه دارند در حال تلاش هستند تا بتوانند به این مهم دست یابند. حضور در مسابقاتی که معتبر هستند نمایندگان دوومیدانی ایران را به کسب سهمیه نزدیک‌تر می‌کند. بچه‌های ما با دست خالی در حال تلاش هستند و چهار نماینده ما موقعیت خوبی را به سبب حضور در بازی‌های آسیایی هانگژو و مسابقات داخل سالن آسیا به دست آورده‌اند.

حضور در پنج تورنمنت معتیر منجر به سهمیه المپیک می‌شود

مدیر سابق تیم‌های ملی دوومیدانی ادامه داد: فرزانه فصیحی، حسن تفتیان، حمیده اسماعیل‌نژاد و مهدی صابری در موقعیت خوبی هستند. مهدی پیرجهان و حسین رسولی در مسابقات داخل سالن امکان حضور را نداشتند، چون در فضای باز می‌توانند رشته خود را برگزار کنند. کارسخت‌تری پیش روی آنهاست و باید در دو ماه باقیمانده تا اتمام مسابقات انتخابی بتوانند سهمیه بگیرند. در برخی ماده‌های دوومیدانی مثل پرتاب وزنه و پرتاب دیسک مرحله نیمه‌نهایی نداریم و فقط مرحله فینال است، حضور در مرحله نیمه‌نهایی هم امتیاز قابل توجهی به همراه دارد. کسب سهمیه المپیک با حضور در پنج تورنمنت معتبر میسر می‌شود. حسین رسولی سال گذشته قهرمان بازی‌های آسیایی شد و در مسابقه دیگری به خاطر کم‌تجربگی ششم شد، سه مسابقه کشوری شرکت کرد که امتیاز بالایی به همراه نداشته، برای همین با چالش امتیازی برای کسب سهمیه مواجه شده است.  

باز هم سهمیه المپیک می‌گیریم

وی ادامه داد: مهدی صابری شرایط متفاوتی دارد. سال گذشته در مسابقات خوبی شرکت کرده و رنکینگ خوبی دارد. عملکرد مهدی پیرجهان در سال گذشته از لحاظ رکورد بد نبود ولی از نظر نتیجه‌گیری شرایط خوبی نداشت. در مسابقاتی که در سطح کشوری و بین‌المللی دارد می‌تواند به نتیجه مطلوب برسد و سهمیه بگیرد. شرایط حمیده اسماعیل‌نژاد بد نیست، او در مسابقات خوبی شرکت کرده و می‌تواند به سهمیه برسد. رسولی و پیرجهان تنها ملی‌پوشانی هستند که می‌توانند امتیاز رنکینگ خود را تغییر دهند. دیگر نمایندگان ما بعید می‌دانم به صورت محسوسی بتوانند رنکینگ خود را از لحاظ امتیازی تغییر دهند ولی از نظر جایگاهی بستگی به رقبایی دارد که با آنها مسابقه می‌دهند. به نظرم بعد از فصیحی، تفتیان و اسماعیل‌نژاد هم سهمیه می‌گیرند و در ادامه صابری و پیرجهان می‌توانند به سهمیه برسند و رسولی هم باید تلاش مضاعفی کند، چون شرایط سخت‌تری نسبت به دیگر نمایندگان کشورمان دارد. باید در مسابقات امتیازی شرکت کند و پرتاب‌های درخشانی داشته باشد و حتی می‌تواند با صعود به المپیک یک پای فینال باشد.

سپهرزاد درباره اینکه انتظار کسب مدال المپیک از فرزانه فصیحی و دیگر ملی‌پوشان انتظار زیادی نیست، گفت: با توجه به صحبت‌هایی که در فضای مجازی می‌شود، این انتظار زیادی است که فصیحی یا دیگر نمایندگان کشورمان موفق به کسب سهمیه شوند. اینکه سهمیه المپیک کسب شده ارزش بزرگی دارد و حضور در المپیک کار ارزنده‌ای است ولی برای کسب مدال به نظرم انتظار بسیار زیادی و نامتناسبی است، چون کار بسیار سختی پیش روی نمایندگان کشورمان قرار دارد.  

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کشتی آزاد انتخابی المپیک؛ جدال سرلک با ۲۶ مدعی جهانی
  • جایزه 23 میلیاردی دولت به کشتی گیران
  • کرواسی انتخاب لوپز برای کسب پنجمین طلای المپیک
  • امین میرزازاده با طلای دوم، دهمین طلای لوپز را نقره می‌کند
  • احتمال محرومیت کشتی‌گیر آمریکایی و بازگشت رقیب ایرانی به المپیک پاریس!
  • باران پاداش نقدی بر سر کشتی‌گیران؛ ۲۳ میلیارد تومان برای مدال‌آوران سال ۱۴۰۲
  • کرمان قهرمان مسابقات وزنه‌برداری قهرمانی نوجوانان ایران
  • شوک به کشتی جهان؛ احتمال بازگشت تیلور
  • شوک به کشتی جهان؛ مثبت شدن تست دوپینگ بروکس و بازگشت دیوید تیلور؟
  • سپهرزاد: کسب سهمیه ارزنده و انتظار مدال از دوومیدانی کاران در المپیک نامتناسب است