Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از اسپوتنیک، این کشتی با استفاده از گاز طبیعی مایع (LNG) و همچنین گازوئیل داری گوگرد کم، یخ‌های قطبی به ضخامت دو متر را در دریا را می شکند تا آبراه‌های اطراف بندر دودینکا در شمال سیبری را که برای صادرات روسیه استفاده می‌شود را از یخ‌های قطبی پاک سازی کند.

تفاهم نامه همکاری ای بین شرکت کشتی سازی هلسیکنی فنلاند و شرکت نورنیکل که به عنوان غول معدنی روسیه مشهور است منعقد شده تا آنها یک یخ شکن را برای استفاده تجاری در شمال سیبری بسازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ساخت این کشتی قرار است از اواخر امسال آغاز شود و انتظار می‌رود این کشتی در فصل زمستان سال ۲۰۲۵ به روس‌ها تحویل داده شود.

در همین رابطه شرکت کشتی سازی هلسینکی اعلام کرد در ساخت این یخ شکن از گاز طبیعی مایع (LNG) و همچنین گازوئیل کم سولفور استفاده می‌کند می‌گیرد به همین منظور باید این کشتی را "بزرگترین و قدرتمندترین یخ شکن دیزلی-الکتریکی جهان خواند که قرار است در فنلاند ساخته شده است".

این کشتی غول آسا نه تنها قادر به شکستن یخ به ضخامت دو متر خواهد بود، بلکه در حمل و نقل محموله و کالاهای صادراتی نیز شرکت می‌کند و عملیات پشتیبانی از هلیکوپتر را انجام می‌دهد.

شرکت کشتی سازی هلسیکنی اعلام کرد که این پروژه حدود ۲۱۰۰ نفر در سال شغل در صنایع کشتی سازی و دریایی پایتخت فنلاند ایجاد می‌کند. گفته می‌شود که توافق فنلاند و روسیه تابستان گذشته در مذاکرات دو طرف صورت گرفت و در پاییز سال گذشته میلادی به امضا طرفین رسید هر چند که رقم و هزینه ساخت آن هنوز فاش نشده است.

تحویل یخ شکن جدید تا پایان سال ۲۰۲۴ برای شرکت نورنیکل روسیه بسیار مهم است زیرا ظرفیت‌های حمل و نقل اضافی مورد نیاز برای اجرای هر دو پروژه سرمایه گذاری استراتژیک از جمله طرح‌های نوسازی شهر نوریلسک را فراهم می‌کند.

سرگئی دوبوویتسکی، معاون ارشد نورنیکل در مصاحبه‌ای اعلام کرد: ما خوشحالیم که اعلام کنیم سوخت این کشتی از LNG تأمین می‌شود، که با روندهای زیست محیطی فعلی در مورد کربن زدایی مطابقت دارد و می‌توان گفت این کشتی یک یخ شکن پیشرو در LNG است که در مسیر دریای شمال مورد بهره برداری قرار می‌گیرد.

یخ شکن جدید در دریای کارا در شمال سیبری به آب انداخته می‌شود تا دسترسی تمام سال به بندر دودینکا در دهانه رودخانه ینیسی را تضمین کند که عمدتاً برای صادرات کالا استفاده می‌شود.

گفتنی است شرکت نورنیکل مسکو بزرگترین تولید کننده نیکل و پالادیوم در جهان و همچنین تولید کننده عمده مس و پلاتین است.

کد خبر 5404734

منبع: مهر

کلیدواژه: کشتی روسیه فنلاند صادرات غیرنفتی سیبری روسیه همسایه شمالی بورس سید احسان خاندوزی مالیات بر خانه های خالی سازمان امور مالیاتی بانک مرکزی ایران نهضت ملی مسکن عراق سازمان بورس و اوراق بهادار تسهیلات بانکی وزارت جهاد کشاورزی ترانزیت قیمت دلار کشتی سازی یخ شکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۸۳۸۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودزنی آمریکا با تحریم روسیه/ مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، روزنامه وال‌استریت‌ژورنال نوشته است که شرکت هواپیماسازی بوئینگ به دلیل فقدان یکی از قطعات اصلی هواپیمای پهن‌پیکر «۷۸۷ دریم‌لاینر» که با همکاری مشترک یک شرکت آمریکا و یک شرکت روسی ساخته می‌شود، قادر به تولید این مدل هواپیما نیست و به دردسر افتاده است.

وال‌استریت‌ژورنال نوشت: مبدل حرارتی که در سیسم کنترل محیطی هواپیما استفاده شده و دمای قطعات الکترونیکی آن را تنظیم می‌کند، پیش‌تر با همکاری مشترک شرکت آمریکایی «کالینز اروسپیس» و شرکت «اچ‌اس-نائوکا» مستقر در مسکو ساخته می‌شود.

با این حال، این همکاری مشترک مارس ۲۰۲۲ و اندکی پس از آغاز جنگ روسیه و اوکراین، به عنوان بخشی از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه، متوقف و خط تولید قطعات تنظیم دما به کارخانه جدید «کالینز اروسپیس» واقع در آمریکا و انگلیس منتقل شد. آنها در ابتدا موفق به تامین تقاضای بوئینگ بودند اما حالا با کمبود این قطعه روبه‌رو شده‌اند زیرا بوئینگ تصمیم به افزایش تولید «دریم‌لاینر» گرفته است.

دِیو کالهون، مدیر اجرایی ارشد بوئینگ در ماه آوریل گفته بود: «وقتی حمله اتفاق افتاد، خط تولید منتقل شده اما ظرفیت تولید با تقاضای ما همخوانی ندارد.

بوئینگ هفته گذشته به سرمایه‌گذاران اعلام کرد که به دلیل فقدان مبدل حرارتی و همچنین صندلی کابین، قادر به تولید کافی دریم‌لاینز نیست. تولید ماهانه بوئینگ ۷۳۷ مکس نیز به دلیل مشکلات این شرکت در رفع نواقص فنی(جدا شدن دریچه روی بال یک فروند هواپیمای خطوط هوایی آلاسکا در ماه ژانویه) تک‌رقمی شده است. این مدل سابقه طولانی در حادثه‌آفرینی دارد به طوری‌که حوادث رخ‌داده برای این مدل ناشی از نقص فنی، در سال ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ به مرگ بیش از ۳۴۰ نفر منجر شد.

کد خبر 6097169

دیگر خبرها

  • روان‌سازی و تسهیل در مرزها منجر به افزایش صادرات به افغانستان خواهد شد
  • شوک به کشتی جهان؛ احتمال بازگشت تیلور و محرومیت بروکس
  • آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور
  • کسب درآمد ارزی شرکت ایپکو از محل صادرات خدمات فنی مهندسی
  • پاشنه آشیل روسیه برابر تحریم‌های غرب
  • آیا ساخت شهر فرودگاهی در ایران توجیه پذیر است؟
  • فولاد مبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی در سال ۱۴۰۲
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه / مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه/ مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • فولادمبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی ایران