Web Analytics Made Easy - Statcounter

بزرگترین کشتی هیبریدی جهان از سال ۲۰۲۴ سفر بین فرانسه و انگلیس را با باتری‌هایی با ظرفیت ۱۱.۵ مگاوات‌ساعت آغاز خواهد کرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از آی‌ای، شرکت کشتیرانی "بریتانی فریز"(Brittany Ferries) از آغاز به کار بزرگترین کشتی هیبریدی جهان موسوم به "سنت مالو"(Saint-Malo) در سال ۲۰۲۴ خبر داد.

این کشتی ۱۹۵ متری(۶۳۹ فوتی) دارای باتری‌هایی با ظرفیت ۱۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ مگاوات‌ساعت است که تقریباً دو برابر آن چیزی است که معمولاً برای پیشرانه هیبریدی در کشتی‌ها استفاده می‌شود و جایگزین یکی از مدل‌های قدیمی این شرکت در مسیری از بندر "سنت مالو" در فرانسه به بندر "پورتسموث" در انگلستان خواهد شد.

"کریستف متیو" مدیر عامل "بریتانی فریز" گفت: "بریتنی فریز" مفتخر است که در حمل و نقل پایدار، پیشرو است و با شرکای خود برای آوردن کشتی‌های پاک‌تر به مناطقی که در آن فعالیت می‌کنیم، همکاری می‌کند.

وی افزود: فناوری هیبریدی به پیشبرد برنامه نوسازی ناوگان ما ادامه می‌دهد و به دنبال معرفی دو کشتی با سوخت LNG خواهد بود. از روز اول بهره برداری، بنادری مانند "سنت مالو" در فرانسه و "پورتسموث" در بریتانیا سود خواهند برد. این توسعه به این معنی است که مزایای بیشتری حاصل خواهد شد، زیرا سرمایه‌گذاری توسط بنادر در زیرساخت‌های لازم، تحقق این هدف را ممکن می‌کند.

کشتی "سنت مالو" سیستم‌های متعددی را در خود ادغام کرده است که امکان بهینه‌سازی انرژی در لحظه را در هنگام کشتیرانی فراهم می‌کند تا کارایی خود را بهبود بخشد و سواری نرم‌تری داشته باشد. این کشتی همچنین به ویژگی‌هایی مجهز خواهد شد که آن را پایدار می‌کند.

طبق گفته شرکت فنلاندی "وارتسیلا"(Wärtsilä) تامین کننده موتور و باتری کشتی "سنت مالو"، ویژگی‌هایی مانند بهره‌وری انرژی بهینه، قدرت هیبریدی و قابلیت شارژ(پلاگین) کنار ساحل، پتانسیل کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای را تا ۱۵ درصد در مقایسه با کشتی‌های دارای پیشرانه‌های دیزلی دارند.

این شرکت همراه با سازنده این کشتی موسوم به "استنارورو"(StenaRoRo)، دومین کشتی هیبریدی را نیز برای شرکت کشتیرانی "بریتانی فریز" مهندسی می‌کند. این دو کشتی هیبریدی جدید به ترتیب جایگزین کشتی‌های "بریتان"(Bretagne) و "نرماندی"(Normandie)، دو فروند از قدیمی‌ترین کشتی‌های این شرکت خواهند شد.

کربن زدایی از کل ناوگان دریایی

شرکت‌های دخیل در ساخت "سنت مالو" اعلام کردند که می‌خواهند در کربن‌زدایی ناوگان دریایی پیشرو باشند و همراه با شرکای خود، پیشرفت‌ها را به سمت بدون آلایندگی سوق دهند.

آنها می‌گویند: هیبرید سازی به کشتی‌های ما اجازه می‌دهد تا زمانی که با پیشرفت‌های فناوری آینده از جمله سوخت‌های سبز، سلول‌های سوختی، باتری‌های بزرگ‌تر و نیروی محرکه خورشیدی یا بادی سازگار می‌شوند، انعطاف‌پذیری بالایی داشته باشند.

شرکت "وارتسیلا" همچنین به تامین گیربکس و پروانه برای کشتی‌های هیبریدی جدید مامور شده است.

"هاکان انوال" رئیس و مدیر عامل این شرکت می‌گوید: این ماموریت، پیشرو بودن "وارتسیلا" را در بخش هیبریدی تقویت می‌کند. باتری بزرگتر به کشتی‌ها اجازه می‌دهد تا با استفاده از پروانه‌ها و همه پیشرانه‌ها برای مانور بدون انتشار آلاینده حتی در آب و هوای بد، با قدرت کامل کار کنند. این در حالی است که امکان شارژ ساحلی، باتری‌ها را در حین اقامت در اسکله شارژ می‌کند.

صنعت کشتیرانی درخواست‌های زیادی برای کربن‌زدایی داشته است، زیرا کشتی‌های عظیمی که از آنها استفاده می‌شود، منبع بزرگی از انتشار کربن هستند. با این حال، اندازه بزرگ کشتی‌ها و مسافت‌های طولانی که باید طی کنند، مهندسی گزینه‌های پایدار را برای آنها دشوار کرده است.

"بریتانی فریز" با این موفقیتِ رکوردشکن امیدوار است که سایر کشتیرانان را نیز ترغیب کند تا گامی به سوی مهندسی آگاهانه برای محیط زیست بردارند و شاید بسیاری از ناوگان‌های کربن‌زای موجود خود را جایگزین کنند یا ارتقا دهند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کشتی هیبریدی کشتی هیبریدی باتری ها کشتی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۳۰۲۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جریمه ۷۹ میلیون دلاری شرکت هواپیمایی به خاطر فروش بلیط

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از رویترز، قرار شده شرکت هواپیمایی کانتاس استرالیا به خاطر فروش بلیط پروازهای لغو شده ۱۲۰ میلیون دلار استرالیا معادل ۷۹ میلیون دلار آمریکا جریمه بپردازد.

افشا شدن فروش هزاران بلیط پروازهایی که از قبل لغو شده بودند موجب شده که اعتبار شرکت کانتاس به شدت خدشه دار شود.

قرار شده ۲۰ میلیون دلار استرالیا از سوی شرکت کانتاس بین ۸۶ هزار مسافر که بلیط‌ها به آنها فروخته شده بود، تقسیم شود و به جای حضور در دادگاه هم ۱۰۰ میلیون دلار به عنوان جریمه مصالحه به کمیسیون رقابت و حمایت از مصرف کنندگان استرالیا پرداخت شود.

این جریمه بزرگترین جریمه ای است که علیه یک شرکت هواپیمایی در استرالیا اعمال شده و در جهان هم جزو یکی از بزرگترین جریمه‌هایی است که در صنعت هواپیمایی اجرایی شده است.

ونسا هادسون، مدیر عامل کانتاس، گفته که ما درک می‌کنیم که با این اقدام شرکت هواپیمایی مشتریان خود را ناامید کرده و استاندارهای خودش را هم زیر پا گذاشته است.

کد خبر 6099249 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • عکس| ارزشمندترین باشگاه های جهان 2024
  • مشعل المپیک ۲۰۲۴ با تدابیر امنیتی شدید به فرانسه رسید
  • ورود مشعل المپیک به فرانسه
  • بیست و هشتمین نمایشگاه نفت تا دقایقی دیگر آغاز به کار میکند
  • آغاز عملیات اجرایی بزرگترین مجتمع پرورش اسب کشور در شهرکرد
  • شوک به کشتی جهان؛ احتمال بازگشت تیلور و محرومیت بروکس
  • جریمه ۷۹ میلیون دلاری شرکت هواپیمایی به خاطر فروش بلیط
  • هوش مصنوعی عمر باتری گوشی گلکسیS۲۵ را بیشتر می‌کند
  • ساخت باتری انقلابی که آینده ذخیره انرژی را تغییر می‌دهد (تصویر)
  • دانشمندان به کمک نمک، سوپر باتری ارزان قیمت ساختند